Steinkjergruppa inviterer til overnattingstur til Trondheim med forskjellige aktiviteter 14.-15 januar

Steinkjergruppa har fått støtte fra Sparebank 1 og kan derfor tilby en overnattingstur i januar

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i skolealder

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 14.januar starter vi med curling kl 12 med Trondheim curlingklubb (ved Ikea). Vi starter med en introduksjon, og deles så i lag for å spille. Dette er kjempegøy!! 

Litt praktisk informasjon: Curlingsko og koster får dere låne i hallen. 
* Anbefaler litt varmt, løst og ledig tøy. Det er ca. 8 - 10 grader i curlinghallen, men normal temperatur i teorirom/sosiale rom. Gjerne treningstøy/fritidstøy, en litt varm genser eller fleecejakke.

Vi holder på til ca kl 14, og avslutter da med pizza på klubben før vi drar til overnattingsstedet. 

Vi skal overnatte på P-hotels Brattøra, ved togstasjonen.

Kl 17 drar vi til Trondheim bilbane center, hvor vi starter med middag. De steker burgere, som vi så "mekker" selv slik at alle får det de vil ha på burgeren. Etter mat blir det bilbanekjøring. Dette er Norges største bilbanesenter, og vi snakker om en raskt voksende sport i Norge. 

Før vi tar kvelden sørger lederne for et kveldsmatmåltid. 

Søndag etter frokost (også ordnet av lederne) drar vi til Pirbadet. Vi drar dit til de åpner kl 10. 

Her blir det lunsj i bassenget ca kl 12, og aktiviteten avsluttes kl 13 fra vår side. Dere kan derimot velge å være så lenge dere vil.

Ta med deg: 

Matpakke om behov!! Noen har behov for oftere eller mer mat en vi tilbyr, så da kan det være lurt å ta med matpakker og drikkeflaske.

  • Unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: senest kl 12 inne hos Trondheim curling klubb, 2. etg.

Foreslått deltakerpris: Kr 300 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

OBS!  Reisen tur retur Trondheim og eventuell parkering må betales selv, og det er en høyere pris en selve deltagerpris, så det er helt greit å ikke betale deltagerpris om dette blir for mye totalt sett! Man kan også spare på å samkjøre, så jeg kan koble dere sammen om dere forteller oss at dere har ledig plass i bil ELLER ønsker å sitte på med noen. Da tenker vi at dere som samkjører spleiser på reiseutgiftene. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian og Bente

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

14. jan - 15. jan 2023

Klokkeslett

12:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian og Bente

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaanedefamilier.no

Sted

Trondheim curling klubb

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300 per familie /

Start: 10. november
8:43
Slutt: 1. januar
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding