Steinkjergruppa inviterer til overnattingstur til Namsskogan Familiepark lørdag 25.juli - søndag 26.juli

Steinkjergruppa inviterer til en minisommerferie til Namsskogan Familiepark. Parken har Norges største samling av nordiske dyr, i tilegg til eksotiske dyr fra hele verden. Dessuten har parken mange spennende aktiviteter som vi har tenkt å utforske.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 25.juli kl 12:00 møtes vi utenfor inngangen til parken. De som ønsker å samkjøre kan møte opp på Shell i Figga Steinkjer kl 10.15.

Parken åpner først 15.juni etter å ha vært stengt pga korona. Derfor har de ikke programmet klart enda, så dette blir en ca plan på turen vår. Mer informasjon vil sendes på mail til deltagerne etter hvert.

Lørdagen går vi gjennom parken å hilser på alle dyrene. Om mulig blir vi med på mating av noen dyr. Etterpå samles vi til lunsj (matpakke) ved kiosken og berg og dalbanen midt i parken. Etter lunsj er det fritt frem på alle aktivitetene i parken. 

kl 16 samles vi igjen ved kiosken/berg og dalbanen midt i parken for felles middag. 

Hvis Tøffingtårnet er åpent får de som ønsker og tørr (!) prøve seg på den flere hundre meter lange zip linen over vannet i parken.  

Parken er åpen til kl 18:00. Vi sjekker inn i hyttene våre som ligger rett ved parken. Hver familie får sin egen hytte. Hyttene har utstyrt kjøkken, dusj og toalett. Der er dyner og puter, men vi må selv ha med sengetøy. Det er kjøkken med kjøleskap, kokemuligheter, vannkoker og utstyr til å lage mat. Ikke stekeovn. Utendørs er det bord med benker for å kunne sitte ute. 

 Det er hyggelig om vi får satt sammen benkene ute ved hyttene og samles der på kvelden. Vi spiser kveldsmat, og leker ute om fint vær. Lederen tar med litt lørdagsgodt til alle, slik at alle får likt. OM noen vil ha med noe selv, må de spandere på alle. 

Søndag. Om det er fint vær er det hyggelig om vi møtes til frokost ute foran hyttene kl 9. Parken åpner kl 10. Så etter vi har spist og sjekket ut fra hyttene drar vi inn i parken. Ved utsjekk vaskes kopper og søppel tømmes, men dere trenger ikke å vaske hyttene. 

Vi starter dagen med å klatre. Parken har 2 klatreområder. En som er for de minste barna, med 7 hindre og 2 zip lines. Den andre er Nord Europas høyeste klatretårn. Det er 16 meter høyt og byr på mange utfordringer. Her må man være 140 cm for å klatre. 

Etter klatringen koser vi oss igjen i parken. De minste barna kan om de vil få en tur med bamsetoget. Vi møtes innerst i parken til lunsj kl 12 med matpakke. Alle får velge seg en is i kiosken ifb med lunsjen. 

Middag kl 16 i restauranten ved inngangen. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: sengetøy, mat og drikke til frokost, lunsj og kveldsmat. Middag er inkludert på turen. Ansatte i parken vet ikke hvordan det blir med servering når de åpner enda, så info om mat vil komme senere. Men mest sannsynlig vil middagene bestå av pizza, burger eller pølse og pommes frites. Det er mat som de aller fleste liker. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 10:15 på Shell Figga i Steinkjer for samkjøring ELLER utenfor inngangen til Namsskogan familiepark kl 12

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 Namsskogan

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig senest 2.juli

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

25. juli - 26. juli 2020

Klokkeslett

12:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Namsskogan familiepark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 per pers

Start: 25. mai
8:53
Slutt: 2. juli
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding