Steinkjergruppa inviterer til overnattingstur på Skallstuggu 8. til 10. august.

Steinkjergruppa inviterer til overnattingstur på Skallstuggu 8. til 10. august. 

Sammen drar vi til Skallstuggu der vi kan ha det hyggelig sammen på hyttetur.

Dette er en aktivitet som passer for alle. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 8. august kl 12 møtes vi på Skallstuggu for noen hyggelige dager sammen på fjellet.

Her har vi tilgang til stor hytte, der hver familie får sitt eget rom og et stort uteområde med mange aktiviteter som passer for store og små.

Hytta har flotte fellesarealer der vi kan samles ute og inne, et stort kjøkken hvor vi kan lage oss mat sammen og smøre matpakker til turer, flere grillplasser rundt hytta hvor vi kan grille. 

Har laget en noe åpen plan for dagene, mulig det blir noe endringer pga været, men dere ser hva vi tenker vi kan gjøre sammen. 

På tirsdag så gjør vi oss kjent med hytta og området rundt hytta, om været tillater det så griller vi oss pølser til lunsj, om ikke så varmer vi pølser inne på kjøkkenet. Bruker resten av dagen med aktivitetene rundt hytta, det er en liten klatrepark, zipline og noen flere familieaktiviteter rundt hytta. Vi lager oss taco til middag, spiser sammen i spisesalen. Avslutter dagen med litt hygge sammen.

Onsdag spiser vi frokost sammen og smører matpakke til lunsj. For de som ønsker kan vi ta en tur opp til Hårskallen, ca 4km tur-retur. De som ikke vil dra på topptur kan få gjøre seg kjent med stiene rundt hytta, eller se om de finner andre aktiviteter ved hytta. Det er også muligheter for tur med kajakk. Spiser lunsj når det passer, mulig det blir lunsj på tur. Griller hamburger og pølser til middag. Resten av kvelden kan vi kose oss med brettspill eller bare være sosiale sammen. 

Torsdag er det hjemreise. Vi spiser frokost sammen, før vi rydder ut og vasker hytta etter oss. Vi bør være ute av hytta ca kl 1130. 

Enestående familier stiller med mat og drikke for turen.

Sjekk gjerne ut www.skallstuggu.no for å se bilder eller mer informasjon om hytta. 

Dette blir gøy! :) 

Ta med deg: 

  • Vannflasker og matboks 
  • Sovepose/ sengetøy med sengeklær. Det er senger med madrass, men ta med det dere trenger for å sove godt.
  • Sko og klær etter vær. Vi har mulighet til å være mye ute, flotte turstier rundt hytta, så ha godt fottøy. Husk det kan bli kaldt oppe på fjellet, og det blåser alltid mye(!!) på Hårskallen. 
  • Håndklær (det er garderober med dusj) og det dere ellers trenger. Badetøy? 
  • Ta gjerne med brettspill om dere har. 

Lederne tar med: mat til hele oppholdet. Brus og snacks. Ved spesielle behov eller allergier, så ber vi om at dere tar med selv. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Alle sørger for transport selv. For de som ønsker det, så kan vi møtes ved Hegle Barnehage kl 11 for å kjøre sammen til Skallstuggu. Om dere kjører direkte så møtes vi ved Skallstuggu kl 12. Gi beskjed om dere vi kjøre sammen opp. Om noen trenger hjelp med skyss, gi beskjed. 

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Silje og Janne

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer og omegn. 

Informasjon

Dato

8. aug - 10. aug 2023

Klokkeslett

11:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Silje Fjellseth

Telefonnummer 95827897

E- post steinkjer@enestaaendefamilier.no 

Sted

Skallstuggu

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 16. mai
13:00
Slutt: 1. juni
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding