Steinkjergruppa inviterer til overnatting på vakre Kjeungskjær fyr 12. - 13.juni

Steinkjergruppa inviterer til overnattingstur på fyrtårn. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 12. juni møtes vi ved Uthaug havn kl 12. Herifra skysses vi med båt ut til fyret. De som ønsker å samkjøre kan møte opp på Shell Straumen Inderøy kl 9.30. 

Kjeungskjær fyr er et ledfyr som ligger på et lite skjær i Bjugnfjorden 3 km fra Uthaug i Ørland kommune i Trøndelag. Fyret er ca 21 meter høyt og er et åttekantet steintårn. Fyret blir ofte kalt "Den røde seiler". Ved høyvann kan det nesten se ut som om fyrstasjonen ligger og dupper midt i sjøen, men ved lavvann kommer skjæret som fyret står på til syne

Fyrets 2. etasje har wc, bad, fryser, kjøkken, kjøleskap, mikro og komfyr

3. etasje har stue og 1 soverom

4. etasje ett soverom

5.etasje ett soverom

6. etasje. Rom med 1 seng. 

Så her kan vi være maks 4 familier, og maks 10 personer samtidig på turen. 

Det er flott å fiske fra fyret. 

Leder tar med mat og drikke til alle måltider. Men ta gjerne med en matpakke som dere har på veg til fyret, og om det skulle bli litt lang tid mellom måltidene. Leder tar også med noe felles lørdagsgodteri. Hvis dere tar med godterier må dere dele med alle andre. Når Enestående familier er på tur liker vi at alle skal skal få det samme. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: pute og sovepose (det er trekk på madrassene), vannflasker, fiskestang, vindjakke og klær etter vær, brettspill el. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 Fyr

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

12. juni - 13. juni 2021

Klokkeslett

12:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Uthaug bjugn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 per familie

Start: 27. april
18:24
Slutt: 18. mai
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding