Steinkjergruppa inviterer til orientering i påska, den røde løypa.

Steinkjergruppa inviterer til orienteringskonkurranse i påska. Den røde løypa går i Muustrøparken i Straumen, Inderøy. Dette er en liten park med flotte skulpturer av Nils Aas. Stien er en rundløype i parken på ca 500 meter.  Det trekkes en vinner blant deltagerne, som får en liten premie etter påske! Det vil komme flere løyper med orientering, og hver løype har egen premier Delta gjerne på alle!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) Dette passer for alle!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Konkurransen starter : Tirsdag 7.april og avsluttes mandag 13.april kl 22:00 på kvelden. 

Løypen går i Muustrøparken. Konkurransen går ut på at dere skal finne noen lapper med bokstaver i parken. Bokstavene skal settes sammen til et ord, som da er løsningen på konkurransen. Ved påmelding vil dere få tilsendt et kart på epost som dere kan følge. Der følger det også noen tips til hvordan dere kan finne frem til de røde lappene. Løsningsordet sendes inn på et mobilnummer. Husk å skrive navnet på alle familiemedlemmene som deltar, for alle har lik stor sjanse for å vinne premien. 

Hvis dere melder dere inn rett før dere skal gå løypa kan dere få tilsendt kartet litt kjappere med å sende melding til 93676840 

Blir løsningsordet for vanskelig kan jeg sende et hint på sms

Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Hold avstand til andre som er ute!

Ta gjerne med drikke og mat på turen, og nyt den fine naturen og skulpturene. PS! Det er mange pokèstops i parken.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. 

Alle får plass på denne aktiviteten!

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

 Lillian

frivillig leder i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

7. april - 13. april 2020

Klokkeslett

6:00 - 22:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Muustrøparken inderøy

Pris: gratis

Start: 4. april
13:48
Slutt: 13. april
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding