Steinkjergruppa inviterer til orientering i påska, den blå løypa

Steinkjergruppa inviterer til orienteringskonkurranse i påska. Den blå løypa starter bak Dampsaga bad og følger Steinkjerelva forbi Fylkets hus.  Det trekkes en vinner blant deltagerne, som får en liten premie etter påske! Det er nå flere løyper med orientering, og hver løype har egen premie. Delta gjerne på alle!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) Dette passer for alle!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Konkurransen starter 7.april og avsluttes mandag kveld 13.april kl 22.00

Løypa starter bak Dampsaga bad, langs elva, og videre forbi Fylkets hus. Om du parkerer ved Dampsaga kulturhus blir løypa 1,3 km fra parkeringen til siste lapp. 2,6 km tur/retur. Ønsker du en lengre tur anbefales det å gå elvepromenaden, som blir stien i motsatt retning fra Damsaga bad. 

Konkurransen går ut på at dere skal finne 4 blå lapper med bokstaver langs stien. Bokstavene skal settes sammen til et ord, som da er løsningen på konkurransen. Ved påmelding vil dere få tilsendt et ark med bilder av postene på epost som dere kan følge. Løsningsordet sendes inn på et mobilnummer. Husk å skrive navnet på alle familiemedlemmene som deltar, for alle har lik stor sjanse for å vinne premien. 

Hvis dere melder dere inn rett før dere skal gå løypa kan dere få tilsendt arket litt kjappere med å sende melding til 93676840 

Blir løsningsordet for vanskelig kan jeg sende et hint på sms

Ta gjerne med drikke og mat, og nyt den fine naturen og den nye flotte lekeparken ved Fylkets hus. PS! Det er mange pokèstops langs løypa!

Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Hold fornuftig avstand til andre og vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er påmeldt!

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Alle får plass på denne aktiviteten!

Vennlig hilsen

Lillian

frivillig leder i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

7. april - 13. april 2020

Klokkeslett

17:41 - 22:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : lillian.bigset@gmail.com

Sted

Dampsaga kulturhus

Pris: gratis

Start: 7. april
17:41
Slutt: 13. april
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding