Steinkjergruppa inviterer til online fotokurs 21.august

Steinkjergruppa inviterer til online fotokurs for mobiltelefon 21.august kl 18 - 20

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bli en bedre fotograf! – Online fotokurs 

Er du glad i å ta bilder med mobilen? Ønsker du å lære om fotografi? Bli med på et to timers online fotokurs som vil gi deg tips om hvordan du kan ta bedre bilder. Kurset vil ha teori og praktiske øvelser, og passer for nybegynnere og de som kan litt om fotografi. 

 Praktisk informasjon: Du får tilsendt en Internett-link og oppskrift på hvordan du kan delta på kurset. Det beste er om du kan følge kurset på en datamaskin slik at du har mobilen fri til å ta bilder underveis. 

 Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 foto

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian

Frivillig leder  i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

21. aug 2021

Klokkeslett

18:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 per familie

Start: 3. juni
13:58
Slutt: 9. august
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding