Steinkjergruppa inviterer til Namsskogan Familiepark lørdag 20.juni

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 20.juni kl 11:30 møtes vi utenfor inngangen til parken. De som ønsker å samkjøre kan møte opp på Esso Asphaugen kl 09.45. For eventuelle nye deltakere vil leder ha en rød sekk med Enestående familier logo på. 

Vi starter med å gå å se på dyrene, dere velger selv om dere ønsker å gå sammen med leder og i gruppe eller om dere vil utforske parken på egenhånd. Vi møtes kl 13.00 ved Bobbanen for felles lunsj. Vi ser an været om vi spiser ute ved benkene eller så får vi låne Storgamma. Alle har med egen matpakke og drikke, i tillegg får vi servert en vaffel hver og en is for de som ønsker det. 

Klokken 16.45 møtes vi ved restauranten rett ved inngangen for felles middag før vi reiser hjem igjen. Parken stenger kl 18.00.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Matpakke og drikke. Middag er inkludert på turen. Ansatte i parken vet ikke hvordan det blir med servering når de åpner enda, så info om mat vil komme senere. Men mest sannsynlig vil middagene bestå av pizza, burger eller pølse og pommes frites. Det er mat som de aller fleste liker. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 09.45 på Esso Asphaugen i Steinkjer for samkjøring ELLER utenfor inngangen til Namsskogan familiepark kl 11.30.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 Familieparken

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig senest tirsdag 16.juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Janne

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

20. juni 2020

Klokkeslett

11:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Janne

Telefonnummer: 93 27 07 06

E- post: steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Namsskogan familiepark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 pr familie

Start: 11. juni
10:16
Slutt: 17. juni
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding