Steinkjergruppa inviterer til Namsskogan Familiepark

Enestående familier i Steinkjer og omegn inviterer til Namsskogan Familiepark 10. juni (2. pinsedag). 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 10. juni har barna skolefri og vi utnytter det med å ta en tur til Namsskogan Familiepark. Parken har Norges største samling av nordiske dyr, i tilegg til mange aktiviteter og opplevelser for liten og stor. Mer informasjon om parken finner du her på nettsiden deres: https://familieparken.no/

Oppmøte: Amfi Steinkjer kl 10. Vi møtes på parkeringsplassen ved coopinngangen. Vi kjører bil til Namsskogan, så gi beskjed i meldingsfeltet ved påmelding om du trenger skyss eller om du har ekstra plass i din bil. 

Kjøreturen er ca 1 time 40 min fra Steinkjer. Vi returnerer fra parken kl 16

Ta med: Drikkeflasker og godt humør! Enestående familier tar med grillmat og drikke. Det er flere grillsteder i parken vi kan benytte oss av. Husk å skriv i beskjedfeltet ved innmelding om det er allergier eller andre hensyn vi må ta i forhold til mat så finner vi løsning sammen. 

De som har deltatt på lokale aktiviteter vil bli prioritert ved høy påmelding.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 100 kr pr familie som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 3. juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian 

IOGTs Enestående familier Steinkjer og omegn

Informasjon

Dato

10. juni 2019

Klokkeslett

10:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian Bigset

Telefonnummer: 93676840

E- post: Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Amfi Steinkjer

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 pr familie

Start: 9. mai
9:09
Slutt: 3. juni
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding