Steinkjergruppa inviterer til minisommerferie på Snerting Ranch i Inderøy 22. - 23. juni

Steinkjergruppa inviterer til en stemningsfull og nydelig ranch på Kjerknesvågen, Inderøy. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 22.juni kl 11 møtes vi på Snerting Ranch.

Vi starter, som alltid, med en hilserunde før vi går videre til innlosjering. Vi fordeler familiene i 2 forskjellige boliger på gården. Hver familie får eget rom, men om noen familier som regner hverandre som nærkontakter søker er det fint om dere oppgir dette. Det er alt fra dobbeltrom til 2 store rom for 6 personer. De største familiene, eller 2 familier som er nærkontakter, blir prioritert til disse største rommene. Det er flere toalett og bad med dusjmuligheter.

I løpet av disse 2 dagene blir det tilbud om flere aktiviteter. Blant annet riding, kanopadling, Snerting games (gruppekonkurranser), grilling, jacuzzi, møte og kose med dyrene på gården (hester, geiter, katter, hund, hønser, kaniner). Det er også forskjellige rom med forskjellige aktiviteter vi får benytte, som trampoline på låven, ping pong bord, lite biljardbord og hengekøyer. Blir det fint være er det også muligheter for bading ved sjøen. 

Det blir en kombinasjon av organiserte aktiviteter og frilek på gården. 

Mer nøyaktig program for dagene blir sendt deltagerne etter hvert. 

De aller fleste måltider inngår i prisen og opplegget. 

Mer informasjon om ranchen kan dere få her: Snerting Ranch - Besøksgård og hestepensjonat 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Matboks og drikkeflaske, sengetøy, klesskift, badetøy, håndklær, såpe og shampo, grillpinne, solkrem.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten. Det må alltid være minst en voksen på de aktivitetsrommene barn oppholder seg. Og barna kan ikke gå inn til dyrene uten følge av en voksen. 

Foreslått deltakerpris: Kr 250 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 Ranch

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian, Bente og Janne Emma

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

22. juni - 23. juni 2021

Klokkeslett

11:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Snerting Ranch

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 250 per familie

Start: 26. april
19:23
Slutt: 1. juni
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding