Steinkjergruppa inviterer til Levanger skate & lekepark

Steinkjergruppa ønsker å samle "spreke" barn og foreldre til en LEKEDAG i Levanger lørdag 11.mai kl 12:00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 11.mai møtes vi på Levanger skate og lekepark kl 12 og leker oss i den kule parken. Her er det betongpark hvor man kan kjøre med bmx, sparkesykkel eller skateboard. Det er også en fin lekeplass med diverse lekeapparater, bl.a utendørs trampoliner. Vi tar med egne matpakker og drikke denne dagen, men kan kose oss med en samlet matpause.

Vi holder på til ca kl 15,  eventuelt lengre om vi har det alt for gøy!

Ta med: Drikkeflaske, matpakke og eventuelt bmx, skateboard, sparkesykkel.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 i parken (parken ligger ved sykehuset). Leder står med en rød ballong og er slik lett gjenkjennelig i parken.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Gratis aktivitet

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian

IOGTs Enestående familier Steinkjer og omegn

Informasjon

Dato

11. mai 2019

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Levanger skatepark
Start: 29. april
12:47
Slutt: 11. mai
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding