Steinkjergruppa inviterer til lek i turnhallen og bumperball søndag 23.april

Steinkjergruppa inviterer til lek for hele familien på Campus i Steinkjer

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 23. april har vi leid turnhallen i 2 timer. I tillegg har vi leid bumperballer som vi skal bruke i friidrettsalen ved siden av. De som ønsker å bli med på bumperball må gjerne skrive det i notatfeltet ved påmelding. Vi ordner en liste på rullering slik at alle som vil får prøve det. 

Vi tar en pause etter ca 1 time og spiser medbrakt matpakke. Ta med vannflaske og eventuelt annen drikke til lunsjen deres. 

Inne i turnhallen er det ikke lov å spise mat, ha på klokker, smykker eller andre ting som kan skade turnapparatene. Men vi kan ta med sekkene inn dit for oppbevaring mens vi leker oss. 

Ta med deg: 

  • vannflaske
  • matpakke og drikke
  • eventuell termos med kaffe/te
  • sokker/sklisokker/innesko

 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11:50 ved hovedinngangen på Campus. 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian, Bente og Silje

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

23. april 2023

Klokkeslett

11:50 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian, Bente og Silje

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Campus steinkjer

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 per familie

Start: 10. mars
13:42
Slutt: 14. april
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding