Steinkjergruppa inviterer til kjeksebaking og lek

Enestående familier i Steinkjer og omegn inviterer til baking av sjokoladekjeks og lek søndag 17. mars 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 17.mars kl 13 møtes vi på e@ kafè / Marens bakeri i Inderøy. Vi har vært så heldige å få låne kafèen gratis for oss selv denne dagen, og en ansatt på bakeriet skal lære oss å lage sjokoladekjeks. e@ kafè er en populær kafè på dagtid, og en ungdomskafè på kveldstid. Det betyr at de har billiardbord og brettspill bl.a. Så etter vi har kosa oss med baking og kjeksespising kan vi leke oss litt sammen. 

Blir det noe kjeks igjen deler vi de mellom oss og tar med hjem. Oppskriften får dere også om dere vil.

Enestående familier har kjøpt inn ingredienser, samt spanderer kaffe og juice . Så dere trenger ikke å ta med noe selv.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13 på Marens bakeri. Det ligger i sentrum av Straumen, Inderøy, rett ovenfor sykehjemmet. 

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Denne aktiviteten er gratis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian

IOGTs Enestående familier Steinkjer og omegn

Informasjon

Dato

17. mars 2019

Klokkeslett

13:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian Bigset

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no 

Sted

Marens bakeri inderøy

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 1. mars
10:09
Slutt: 11. mars
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding