Steinkjergruppa inviterer til kanopadling på Innsvatnet

Enestående familier i Steinkjer og omegn ønsker å ha en siste aktivitet før skolestart og inviterer til kanopadling og middag onsdag 15.august på Innsvatnet i Sandvika, Verdal. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse!

Onsdag 14.august kl 12 møtes vi på parkeringen til Stiklestad Hotell. Der hilser vi på hverandre og samkjører opp til Sandvika. Det er en kjøretur på 30-40min fra Stiklestad. Vi har vært så heldige å få lånt hytta og kanoer til Verdal Røde Kors. Hytta har elektrisitet og (ute)do. Vi ser an været (og eventuelt bålforbud) om vi griller ved vannet eller lager mat på hytta. Enestående familier har med mat og drikke til fellesmåltidet. Det er ca 300-400 meter fra hytta til vannet hvor kanoene er. 

Vi holder på til ca kl 16 

Ta med: redningsvest om dere har. Røde kors har en del, men flest i barnestørrelser. Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie som betales til leder med vipps eller kontanter ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om du har fått plass. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian

IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

14. aug 2019

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 93676840

E- post : lillian.bigset@gmail.com

Sted

Sandvika, verdal

Antall plasser: 20 Gjenværende: 13

Pris: 50 per familie

Start: 7. august
13:39
Slutt: 14. august
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding