Steinkjergruppa inviterer til Kahoot i vinterferien

Steinkjergruppa inviterer til Kahoot torsdag 25.februar kl 12

Aktiviteten passer for alle som har internett. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 25.februar møtes vi over en Skypegruppe for en liten hilserunde. Vi møtes på Skype 11. 45 og tester at alle får logget seg inn. Deretter spiller vi en Kahoot jeg har laget. Spørsmål og svar får dere på mobilen eller nettsiden, alt etter hvor dere velger å logge dere inn. Dere må laste ned Kahoot på forhånd om dere skal bruke det på mobilen. Men det er like greit å bruke hjemmesiden til Kahoot for å spille. Lag dere gjerne en bruker på Kahoot om dere ikke har det fra før. Jeg sender en epost før aktiviteten med en link til Skypegruppen. Selv om dere kanskje får linken til Kahootspillet på forhånd er det fint om dere venter med å spille til vi starter samtidig.

Noen spørsmål er enkle, og da er trikset å svare raskt for å få mest poeng. Noen spørsmål er veldig vanskelige, så både barn og voksne mest sannsynlig må gjette. Slik tenker jeg barna også har en sjanse til å slå de voksne. 

Det blir premie til de 2 beste + 1 tilfeldig spiller som trekkes ut. Premiene sendes per post. Kun 10 personer spiller mot hverandre. Om flere en 10 melder sin interesse blir det muligens flere grupper.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Dette er en gratisaktivitet

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 24.februar

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Steinkjer og omegn

Informasjon

Dato

25. feb 2021

Klokkeslett

11:45 - 12:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post: Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 17. februar
11:41
Slutt: 24. februar
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding