Steinkjergruppa inviterer til juleverksted med julebord søndag 4. desember i Steinkjer samfunnshus

Steinkjergruppa inviterer ALLE til juleverksted med mat i Steinkjer samfunnshus. Denne aktiviteten passer alle barnefamiliene. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 4. desember møtes vi til førjulskos og sosial trivsel med juleverksted og mat.

Vi deler opp i grupper som rullerer mellom bord for å lage forskjellige ting. Vi ordner også et pakkebord for de som ønsker å pakke inn noe av dette som julegaver. 

Vi kommer til å samles rundt en langbord for mat ca kl 16. Fordi vi ønsker å tilby alle som ønsker plass på denne aktiviteten vet vi ikke hvor langt budsjettet vil holde. Det betyr at vi kan ikke si nå om det blir servert grøt, gryterett eller en enkel juletallerken. Men dette informerer vi om når påmeldingsfristen har gått ut og vi har fått en oversikt. Likevel håper jeg at det som får akkurat dere til å delta er julestemning og sosialt felleskap! Dette blir supertrivelig! 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14 ved inngangen (innendørs) til Steinkjer samfunnshus

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr fam. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian og 5 frivillige medhjelpere

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

4. des 2022

Klokkeslett

14:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Steinkjer samfunnshus

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 per familie

Start: 9. november
9:03
Slutt: 16. november
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding