Steinkjergruppa inviterer til JULEVANDRING mandag 28.november

Steinkjergruppa inviterer til julevandring i Steinkjer sentrum mandag 28.november fra kl 17

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 28.november kl 17 møtes vi på parkeringen til Amfi, mot Turistinformasjonen. 

Etter en hilserunde og utdeling av drikke går vi sammen opp til Kongensgata - julegata. Vi stikker innom et sted å kjøper oss middag som vi tar med oss videre på spaserturen. Etter maten stikker vi innom et nytt sted mens vi går, og henter oss noe søtt på turen. Turen går fra Amfi, gjennom Kongensgata, over brua til Nordsida, derifra mot Esso og brua tilbake til Amfi igjen. 

Når vi kommer til Amfi tar lederne med seg barna inn på Coop Obs! Her får barna velge seg ut en valgfri julekalender (til verdi maks 350 kr stk) som de kan ta med seg hjem. Dette blir hyggelig, 3 dager før kalenderen skal åpnes!

Vi håper på litt snø, men uansett blir det julestemning med pynta gater og butikkvinduer i førjulstiden.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17 mellom Turistinformasjonen og parkeringen foran Obs - inngangen på Amfi.

Foreslått deltakerpris: Kr 60,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 julevandring

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian og Bente

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

28. nov 2022

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian, Bente og Marcin

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Amfi steinkjer

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 60 per familie

Start: 14. oktober
8:55
Slutt: 21. november
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding