Steinkjergruppa inviterer til julevandring mandag 27.november

Steinkjergruppa inviterer til julevandring i Steinkjer sentrum

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 27.november kl 17 møtes vi på parkeringen til Amfi, mot Turistinformasjonen. 

Etter en hilserunde og utdeling av drikke går vi sammen opp til Kongensgata - julegata. Vi stikker innom Orion å henter oss middag som er forhåndsbestilt, og som vi tar med oss videre på spaserturen. Etter maten drar vi til Madam Brix hvor vi får kanelsnurrer og kakao. Turen går fra Amfi, gjennom Kongensgata, over brua til Nordsida, derifra mot Esso og brua tilbake til Amfi igjen. 

Vi avslutter på samme sted som vi starter turen, ved parkeringen ved Amfi. Der avslutter vi julevandringen med å dele ut sjokoladekalendre til barna.

Vi håper på litt snø, men uansett blir det julestemning med pynta gater og butikkvinduer i førjulstiden.

OBS! Ved påmelding - skriv i infofeltet om dere ønsker hamburger eller kebabrull fra Orion, og om det er eventuelt allergener.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått frivillig egenandel: Kr 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian, Bente og Silje

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier

Informasjon

Dato

27. nov 2023

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian, Bente og Silje

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Amfi Steinkjer

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 per familie

Start: 8. november
14:45
Slutt: 20. november
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding