Steinkjergruppa inviterer til julevandring i Steinkjer mandag 30.november

Steinkjergruppa inviterer til en vandring i julegatene i Steinkjer mandag 30.november

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 30.november kl 17 møtes vi på parkeringen til Amfi, mot Turistinformasjonen. 

Derifra går vi sammen opp til Kongensgata - julegata. Enestående familier tar med stjerneskudd som vi tenner når vi begynner vandringen. Vi stikker innom et sted å kjøper oss middag som vi tar med oss videre på spaserturen. Etter maten stikker vi innom et nytt sted og henter oss en kakao på turen. Vi går over brua til Nordsida, derifra mot Esso og brua tilbake til Amfi igjen. 

Når vi kommer til Amfi tar lederen med seg barna inn på Coop Obs! Her får barna velge seg ut en valgfri julekalender (til verdi maks 350 kr stk) som de kan ta med seg hjem. Dette blir spennende, dagen før kalenderen skal åpnes!

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta på klær etter vær!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris: Kr 60,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 Julevandring

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 27.november 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

30. nov 2020

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 93676840

E- post: Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Amfi steinkjer

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 60 per familie

Start: 15. november
12:28
Slutt: 27. november
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding