Steinkjergruppa inviterer til Julefeiring med overnatting på Røros fra lille julaften til 1. juledag.

Steinkjergruppa inviterer til julefeiring med overnatting på Røros, fra 23.-25.desember.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle familier.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lille julaften kl 11:00 møtes vi på YX Røra, og setter kursen mot Røros.

De som ønsker å samkjøre må gi beskjed på sms til leder.

Vi er så heldige og har fått booket to netter på Røros hotell, hvor de byr på tradisjonell og ekte jul for hele familien.

Nærmere program for dagene blir tilsendt deltagerne på et senere tidspunkt.

De som ønsker å se hva hotellet kan tilby, kan gå inn på denne linken:

Julefeiring på Røros Hotell - Røros Hotell (roroshotell.no)

Utsjekk fra hotellet er kl 11:00 1.juledag, men vi har mulighet for å benytte leke - og badeanlegget før vi reiser hjemover.

Ta med deg: 

  • pent tøy til julemiddag
  • uteklær
  • badetøy

Lederen sørger for: mat og drikke som spises ved ankomst lille juleaften og lunsj på julaften. Leder tar også med søtsaker til alle. 2 middager og 2 frokoster er inkludert i hotelloppholdet. Har dere behov for annen mat mellom måltidene, må det medbringes matpakke. Leder tar også med en julegave til alle, som deles ut av nissen på julaften. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Private julegaver må bli igjen hjemme.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

 

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr person, eller 400,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 Røros

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Bente

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

23. des - 25. des 2021

Klokkeslett

11:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Bente 

Telefonnummer 95949326

E- post steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Røros hotell

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200,- pr pers eller 400,- pr familie

Start: 3. november
14:15
Slutt: 11. november
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding