Steinkjergruppa inviterer til julebord på OX Steak House i Steinkjer søndag 19.desember

Steinkjergruppa inviterer til julebord i Steinkjer søndag 19.desember

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle familier.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 19.desember møtes vi til julebord på OX Steak House i Steinkjer kl 16

Her får vi servert juleplanke som inneholder mye mat:

Ribbe, surkål, rødkål, smørstekte poteter med urter, rosenkål, kastanje, bacon,

rørte tyttebær. Pinnekjøtt, kålrotstappe, ertestuing. Ølbrassert stek av høyrygg, honningstekt eple, svisker og løk, sjysaus, julesaus.

De som ønsker barnemeny kan velge mellom: pannekaker med bacon, sukker og rørte blåbær, barneburger med french fries og ketchup, barnebiff med french fries og ketchup, og barnepølse med french fries og ketchup. Det vil være nok mat på plankene til de voksne at barna også får smake litt der mente de på restauranten. Litt større barn må gjerne velge seg juleplanke. 

Valgfri dessert:
Karamellpudding eller riskrem. Det blir is til barna.

Vi holder på til ca kl 18

Lederne legger til rette for noe aktivitet rundt bordet. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 Julebord2

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian og Bente

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

19. des 2021

Klokkeslett

16:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Ox steak house steinkjer

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 per familie

Start: 28. oktober
13:33
Slutt: 1. desember
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding