Steinkjergruppa inviterer til isbading og kakao i lavvoen 1.oktober

Steinkjergruppa inviterer til et friskt bad på Sundsand!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 1.oktober kl 12 møtes vi på Sundsand i Inderøy for et friskt bad. Definisjonen av isbading er bading når vannet er under 10 grader, og jeg vil anta at det kan være det på denne tiden. Det er ikke snakk om å bade så lenge, men mer springe ut og inn igjen. Det kommer an på hva dere er vant med av kaldt vann. Det beste er kanskje ikke selve badingen men den fantastiske følelsen man får etterpå. Eufori, myk kropp, "blir høy på seg selv", godt for psyken, mindre betennelse i kroppen og andre positive bivirkninger folk rapporterer etter bading. 

Man MÅ IKKE bade. Det er lov å komme og bestemme seg på stedet. Kanskje er det kun 1 person i familien som vil prøve det også. Uansett så får alle varm hjemmelaget kakao med krem i lavvoen etterpå. 

I tillegg skal alle badere få et DIPLOM etterpå, men dato og grader i vannet påskrevet. Virkelig noe å skryte av!

Ta med deg: 

  • håndkle
  • skiftetøy (gjerne ullundertøy)
  • badesko/joggesko å bade i
  • om man fryser lett kan det være et tips å ha på seg ullragger, armvarmere og lue når man bader
  • Et sitteunderlag for å stå på når du skifter etterpå
  • kopp 

Man blir gjerne ganske varm rett etter badet, men kjørligere etter ei stund. Så det kan være lurt at dere drar når det begynner å bli kaldt. Får du ikke varmen igjen så hjelper en varm dusj. 

Lederne tar med: kakao og krem til alle

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12 på parkeringsplassen på Sundsand

Dette er en gratis aktivitet!

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

ALLE FÅR PLASS!

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

1. okt 2023

Klokkeslett

12:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Sundsand Inderøy

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 15. september
14:57
Slutt: 1. oktober
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding