Steinkjergruppa inviterer til grillkveld, og overnatting i telt ved Sundsand Beach Inderøy

Steinkjergruppa inviterer til grillkveld på Sundsand Beach Inderøy mandag 29.juni. De som ønsker kan overnatte i telt sammen med oss til neste dag. Vi griller, leker, bader og satser på et det blir et flott ferieminne fra denne sommeren!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 29.juni kl 16 møtes vi på Sundsand, Straumen Inderøy. Vi starter med å lage bål og grille pølser. Enestående familier spanderer pølser, brød, lomper, marshmallows og drikke. Ta likevel med vannflasker. I den varmen vi har nå trenger vi mye drikke

Etter middagen tar vi som skal overnatte å slår opp telta våre. Overnatting er frivillig, men vennligst si ifra ved påmelding om dere skal overnatte, slik at jeg handler inn nok mat til oss (kveldsmat og frokost). Oversikt over måltid for de som overnatter kommer senere. 

Sundsand er ei stor og flott sandstrand som er perfekt for bading. Vi har et SUP board vi kan ta med, og jeg vet at flere kan leies hos BUA i deres kommune. Ta gjerne med andre badeleker også. Det er 3 flotte sandvolleyballbaner på Sundsand, ei stor slette hvor man kan sentre litt fotball, spille badminton o.l. 

De som overnatter kan bli med oss på nattbading ved midnatt. Vi løper ut i sjøen kl 00.00.  

Vi spiser frokost sammen kl 09.00 tirsdag morgen. De som vil kan fortsette å leke og bade etter frokosten, mens selve arrangementet er ferdig. Er været nydelig vil man naturligvis bade litt da også. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, solkrem, badetøy, håndkle, grillpinner.

Om dere skal overnatte, ta også med: telt (BUA låner ut, hvis de er tomme si ifra så prøver jeg å ordne), soveposer, liggeunderlag, dopapir (det er toaletter på Sundsand), klesskifte, varmere klær til kvelden, eget brød eller pålegg om dere ikke liker det vi har med. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Leder kommer til å finne bålplass til oss nede ved sjøen, så fint om vi møtes der kl 16. Ha tlf nr mitt klart og ring meg om dere ikke finner meg på tlf 93676840 . For dere som er nye kommer jeg til å gi en bedre beskrivelse etter frist for påmelding har gått ut. 

Dette er en gratisaktivitet!

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er med. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Alle som vil får være med på denne aktiviteten! Men du må likevel melde dere på slik at vi vet hvor mange som kommer mht mat. Er det noen allergier el så vennligst gi beskjed ved påmelding.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

29. juni - 30. juni 2020

Klokkeslett

16:00 - 10:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 93676840

E- post : lillian.bigset@gmail.com

Sted

Sundsand inderøy

Pris: gratis

Start: 22. juni
15:46
Slutt: 29. juni
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding