Steinkjergruppa inviterer til grilling og lek i fjæra søndag 31.mars

Enestående familier i Steinkjer og omegn inviterer til grilling og lek ved nydelige Sundsand i Inderøy. En av de vakreste strendene i området, med mange grillsteder og god plass til lek. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 31.mars møtes vi på Sundsand for grilling og lek. Enestående familier spanderer pølser, lompe, brød, ketchup og sennep,marshmellow, kvikklunsj og kakaopulver. Så dere trenger i utgangspunktet kun å ta med varmt vann for kakao og vann/saft til dere selv.  

Det er lekeapparat med husker og sklie på Sundsand. Vi tar også med fotball og volleyball, da det er en stor og fin gressplen vi kan leke på. 

Hvis noen ønsker å ha med noe annet, som f.eks pinnebrød, er det hyggelig at man kan dele på. Slik blir det mest mulig likt for alle barna, og det skaper samhold. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 14 på den nedre parkeringsplassen på Sundsand. Hvis grinda er oppe møtes vi på øvre parkering. Leder står med en rød ballong og er slik lett gjennkjennelig. Her hilser vi på hverandre og så finner vi oss et grillsted. 

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Dette er et gratis arrangement og åpent for alle. Men meld dere likevel på slik at jeg kan vite hvor mye mat og drikke jeg skal ta med. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt. Skulle det vise seg å bli en skikkelig vinterdag kan det hende vi heller tar en akedag med grilling. Men da varsles det på forhånd. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian

IOGTs Enestående familier Steinkjer og omegn

Informasjon

Dato

31. mars 2019

Klokkeslett

14:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian Bigset

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Sundsand inderøy
Start: 1. mars
10:45
Slutt: 30. mars
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding