Steinkjergruppa inviterer til grilling og lek i fjæra i påskeferien 4.april

Steinkjergruppa inviterer til aktivitet i påskeferien

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

4.april, i påskeferien, møtes vi på stranda for grilling og litt lek fra kl 12. Lederne tar med ved til grilling, grillpølser, brød og lompe og noe drikke til alle. Vi har også med et påskeegg til alle deltagerne. Sundsand er ei stor og fin strand som gir muligheter for litt aktiviteter for de som ønsker. Vi tar med fotball, bowl og lignende. Ta gjerne med noe selv også. Kanskje vil noen barn ha med bøtte, spade, håv e.l. Og muligens har påskeharen vært på stranda og gjemt sjokolade til barna. 

Ta gjerne med noe varm drikke selv. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12 på Sundsands parkeringsplass. 

Foreslått deltakerpris:  Gratisaktivitet

 Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian, Silje og Jann Arild

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

4. april 2023

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Sundsand inderøy

Antall plasser: 46 Gjenværende: 2

Pris: gratis

Start: 3. mars
8:57
Slutt: 27. mars
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding