Steinkjergruppa inviterer til fuglekassesnekring i Beistad

Fuglekassesnekring

Enestående familier Steinkjer og omegn inviterer til fuglekassesnekring

Barn og voksne får lage hver sin fuglekasse!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 28.april møtes vi for snekring av fuglekasser og hygge med vafler og saft. Vi er så heldige å ha en tømrer som skal vise oss hvordan vi lager fuglekassene. 

Oppmøte: parkeringen til Beistad stadion kl 14:00. Lederen i Enestående familier vil stå med en rød ballong slik at eventuelt nye deltagere skal kjenne henne igjen. Selve aktiviteten vil foregå i hagen til en av deltagerne av Enestående familier, så ta på klær for å være ute. Blir det for dårlig vær flytter vi snekringen inn i garasjen. 

Ta med: drill om du har. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Dette er en gratisaktivitet.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 22.april.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian Bigset

IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

28. april 2019

Klokkeslett

14:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian Bigset

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Beistad stadion

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 9. april
11:48
Slutt: 24. april
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding