Steinkjergruppa inviterer til fart og spenning med RIB søndag 30.august

Steinkjergruppa inviterer til en spennende opplevelse i fjorden med RIB tur. 

Aktiviteten har en aldersgrense på 12 år, og man må være minst 140 cm høy. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 30. august møtes vi i Trondheim for en båttur med RIB. Vi tar båten til Tautra og tar en liten matbit der. 

Med RIB i fartsområdet 35 til 50 knop 50 cm over sjøen sørger Crazy Coyote for at vi får oppleve et«kick». Men de har alltid fokus på trivsel og sikkerhet. RIB kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte. Det er ingen båter som er sikrere og som går bedre i sjøen enn RIB.

Vi møtes vi på Vestre kanalkai 19 i Trondheim 13: 40. Her starter vi med en hilserunde. Vi skal ha 2 båter med totalt 12 plasser i hver båt. Trondheimsgruppa skal også være med på denne aktiviteten. Crazy Coyote er opptatt av smittehensyn, og vasker alt av utstyr mellom hver bruk. I RIBen sitter vi 2 i hver rekke, og ganske tett. Vi prøver å gjøre det slik at kun familiemedlemmer sitter ved siden av hverandre. Ellers er rekkene slik at vi sitter med ansiktet mot bakhodet til de foran. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta på godt fottøy, lue og hansker!

Crazy Coyote stiller med varme dresser, briller
og redningsutstyr. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

SAMKJØRING: De som ønsker kan møte opp på YX Røra kl 12.00

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 RIB

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 26.august kl 10:00

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

30. aug 2020

Klokkeslett

13:40 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Vestre kanalkai 19 Trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 per pers.

Start: 21. august
10:00
Slutt: 26. august
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding