Steinkjergruppa inviterer til Familiebingo på Skype

Steinkjergruppa inviterer til Familiebingo på Skype Kristi himmelfartsdag 21.mai

Aktiviteten passer for alle familier som har internett.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 21.mai kl 12 har vi nok en Familebingo over Skype, da vi hadde det så morro sist!

Alle som vil delta må laste ned og installere Skype på sin pc eller mobil. 

Vi prøver på en oppkobling 11.30 for se at vi når alle. Hvis noen trenger hjelp til hvordan man laster ned og installerer er det bare å ta kontakt med lederen. Deltagerne vil i forkant få tilsendt en bingorute per deltager på epost som dere kan skrive ut eller kopiere med å tegne den opp selv på et ark. 

Forhåpentligvis vil det bli slik at alle som deltar kan se hverandre på skjermen. Men vi sørger for en chattefunksjon i tillegg i tilfelle noen får oppkoblingsproblemer. Hvordan vi spiller og hvilke premier vi har, tar vi ved oppmøte på Skype. Premier sendes per post eller kjøres ut til dere. Det er ikke de store tingene, da det er det sosiale og leken som vi håper vil være hyggeligst! 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Dette er en gratis aktivitet

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 18.mai kl 10:00

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian

leder i Enestående familier Steinkjer og omegn

 

Informasjon

Dato

21. mai 2020

Klokkeslett

12:00 - 13:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer:93676840

E- post :Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 29. april
9:34
Slutt: 18. mai
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding