Steinkjergruppa inviterer til familiebingo over zoom 2.oktober

Steinkjergruppa inviterer til lek over internett.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle familier som har internett.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 2. oktober kl 18 inviterer Steinkjergruppa til bingo via Zoom. Vi spiller bingo, 1 runde med 5 linjer, og da 5 sjanser for å vinne noen små premier.

Alle som ønsker å delta må ha tilgang til internett. Vi spiller på zoom via pc eller telefon. 

Dere får tilsendt en bingorute per deltager på epost. Bingoruten kan dere skrive ut eller tegne av.

Forhåpentligvis vil det bli slik at alle som deltar kan se hverandre på skjermen. Men vi sørger for en chattefunksjon i tillegg i tilfelle noen har litt dårlig nett. Hvordan vi spiller tar vi ved oppmøte på nett. Premier sendes dere per post. Logg helst inn litt før og sjekk at zoom fungerer. 

Dette er en trygg aktivitet hvor familier fra hele landet kan møtes til en duell fra sin egen stue! Uansett alder på barn kan du bli med. Er barnet for lite til å spille selv, kan du som forelder spille for barnet.  

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Dette er en gratis aktivitet. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

2. okt 2023

Klokkeslett

18:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 16. august
8:16
Slutt: 25. september
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding