Steinkjergruppa inviterer til Enestående Juleverksted

Steinkjergruppa inviterer til juleverksted lørdag 7.desember kl 12:00

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Det blir forskjellige stasjoner hvor vi lager julepynt/julegaver og en stasjon med pepperkakebaking. Vi skal også dekke på langbord og spise grøt.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse

Lørdag 7.desember har vi leid Røde Kors Huset i Verdal og inviterer til juleverksted fra kl 12:00

Vi starter dagen med gløgg og en hilserunde for å bli litt bedre kjent med hverandre. Så deler vi inn i grupper å starter juleverkstedet. Det blir flere stasjoner som gruppene rullerer på. 

Etterpå håper jeg alle blir med å rydder opp så vi raskt kan sette sammen bord og stoler til en hestesko. For da skal vi kose oss med risengrynsgrøt, spekepølse og flatbrød. 

Det blir en pakkestasjon, så de som ønsker kan pakke inn eventuelle julegaver de har laget. 

Vi holder på til ca kl 16 og avslutter dagen med pølsefest og gateløp :)

Ta med: et par doruller om dere har. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Har du ikke bil ? Røde Kors huset ligger i sentrum av Verdal, og rett ved siden av en busstopp. Kun 5 min å gå fra togstasjonen.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 juleverksted

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du om du har fått plass. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Står du på venteliste etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian

IOGTs Enestående familier Steinkjer og omegn

Informasjon

Dato

7. des 2019

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post: Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Gamle storgate 1 verdal

Antall plasser: 40 Gjenværende: 13

Pris: 50 kr per familie

Start: 13. november
12:16
Slutt: 2. desember
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding