Steinkjergruppa inviterer til en alpindag i Grong søndag 26.mars

Steinkjergruppa inviterer til en alpindag i Grong.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 26. mars møtes vi på Grong skisenter kl 10.30

Om noen ønsker samkjøring ta kontakt med leder. Han kjører fra Verdal og kan møte deltagere på vegen. Gi også beskjed om dere mangler transportmiddel, så finner vi en løsning på det. 

Vi tar en hilserunde ved oppmøte og deler ut heiskort. Vi møter også en gruppe fra Enestående familier Steinkjer som skal delta på overnattingstur. 

Vi tar lunsj i restauranten i bakken ca kl 13. Da blir det pizzabuffe med valgfri drikke. Kaffe og kakao også om dere vil. Vi holder på til ca 15, men dere kan bli så lenge bakken er åpen om dere vil. 

Ta med deg: drikke og en matpakke. Det kan bli lenge å vente før/etter lunsj. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 100 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Marcin

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

26. mars 2023

Klokkeslett

10:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Marcin

Telefonnummer: 97649038

E- post 

Sted

Grong skisenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 per familie

Start: 29. januar
9:45
Slutt: 13. mars
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding