Steinkjergruppa inviterer til BUMPERBALL i vinterferien

campus Steinkjer

Steinkjergruppa inviterer til bumperball  torsdag 20.februar på Campus Steinkjer fra kl 12:45

Aktiviteten passer for barn fra 9-10 år og oppover. De har 4 store og 4 små baller. Vi kommer til å holde på i friidrettsalen, så eventuelt mindre søsken kan være med å se på/springe rundt. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 20.februar i vinterferien møtes vi til en utrolig morsom aktivitet. Bumperball. Vi "kler på oss" plastikkballer og leker oss med ballspill o.l. Når vi er beskyttet med disse ballene kan vi hoppe og rulle rundt uten å skade oss. Av erfaring ser vi at mindre barn (under 10 år) ikke nødvendigvis får noe positiv opplevelse med dette. Vennligst skriv i notatfeltet hvor mange av dine registrerte barn det er som kun ønsker å se på aktiviteten. Siden det kun er 8 baller blir vi maks 16 personer som bytter på å leke. 

Vi møtes inne ved hovedinngangen til Campus (ved kantina) kl 13:45, og holder på til ca kl 14:30. For nye deltagere vil lederen være synlig med at hun står med en rød ballong ved oppmøte.

Ta med: Drikkeflasker og joggesko!

Vi tar en  lunsj på Campus etter aktiviteten. Leder deler ut en liten matbit til alle. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 bumperball

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig senest mandag 17.februar kl 11:00

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen Lillian

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

20. feb 2020

Klokkeslett

12:45 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Campus steinkjer

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 per familie

Start: 12. februar
11:43
Slutt: 17. februar
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding