Steinkjergruppa inviterer til alpintur med overnatting i Grong 25. - 26. mars

Steinkjergruppa inviterer til alpintur i Bjørgan

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 25. mars. Vi kjører rett til Bjørgan i Grong. Vi starter å kjøre fra Straumen kl 9, og er da i Bjørgan ca 10:30. De som ønsker kan vi møte på vegen for samkjøring, da i hver vår bil. Gi også beskjed om dere mangler transportmiddel, så finner vi en løsning,

På parkeringa i Bjørgan tar vi en hilserunde og deler ut heiskorta. 

Vi tar lunsj i restauranten i bakken ca kl 13. Da blir det pizzabuffe + valgfri drikke. Kaffe og kakao også om dere vil. Vi holder på til bakken stenger kl 16, og drar så til Grong hotell. Det er ca 10 min å kjøre fra Bjørgan. Her får vær familie sitt eget rom.

Det blir tacobuffè på hotellet til middag kl 17.30 Og litt lørdagsgodterier.

Søndag 26.mars

Vi møtes til frokost ca 9 

Sjekker ut og kjører til Bjørgan kl 10;30

Her møter vi også en liten gruppe fra Enestående familier Steinkjer som skal være med på dagstur. 

Lunsj i bakken kl 13. Pizzabuffe og valgfri drikke. Kaffe og kakao i tilegg om dere vil.

Bakken stenger kl 16, så da samles vi ved parkeringen for hjemreise. 

Ta med: matpakke og drikkeflaske til lørdag og søndag, da det er ei stund å vente mellom måltidene. Og kanskje ønsker noen kveldsmat også. Ta også med alt dere trenger til overnatting. Klær etter vær. Alpinutstyr. Slikt kan lånes hos BUA i kommunene. 

Ene lederen har knapt stått slalåm før, så her er det ingen skam eller krav om ferdighet for å være med.

Foreslått deltakerpris: Kr 250,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.  Alt er inkludert av heiskort, mat, hotell. Vi bruker ikke egne penger når vi er på tur med Enestående familier. Alt betales på forhånd! Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian og Bente

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

25. mars - 26. mars 2023

Klokkeslett

10:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post: Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Grong skisenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 250 per familier

Start: 29. januar
9:31
Slutt: 13. mars
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding