Steinkjergruppa inviterer til alpintur i Bjørgan med overnatting i vinterferien 23. - 24. februar

Steinkjergruppa inviterer til slalåmtur og overnatting i Grong.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 23.februar. Vi kjører rett til Bjørgan i Grong. Vi starter å kjøre fra Straumen kl 9, og er da i Bjørgan ca 10:30. De som ønsker kan vi møte på vegen for samkjøring, da i hver vår bil. På parkeringa i Bjørgan tar vi en hilserunde og deler ut heiskorta. Her møter vi også en liten gruppe fra Enestående familier Steinkjer som skal være på kun dagstur. 

Vi tar lunsj i restauranten i bakken ca kl 13. Da blir det pizzabuffe. Kaffe og kakao også om dere vil. Vi holder på til bakken stenger kl 16, og drar så til Grong hotell. Det er ca 10 min å kjøre fra Bjørgan. Her får vær familie sitt eget rom.

Det blir tacobuffè på hotellet til middag. Og litt godterier da vi jo tross alt har ferie. 

Torsdag 24.februar 

Vi møtes til frokost ca 8:30 

Sjekker ut og kjører til Bjørgan kl 10

Lunsj i bakken kl 13. Pizzabuffe og valgfri drikke. Kaffe og kakao i tilegg om dere vil.

Bakken stenger kl 16, så da samles vi ved parkeringen for hjemreise. 

Ta med: matpakke og drikkeflaske til lørdag og søndag, da det er ei stund å vente mellom måltidene. Og kanskje ønsker noen kveldsmat også. Ta også med alt dere trenger til overnatting. Klær etter vær. Alpinutstyr. Slikt kan lånes hos BUA i kommunene. 

Lederen for turen har kun stått slalåm ett par ganger, så her er det ingen krav om ferdighet for å være med.

Foreslått deltakerpris: Kr 250,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 slalåm. Alt er inkludert av heiskort, mat, hotell. Vi bruker ikke egne penger når vi er på tur med Enestående familier. Alt betales på forhånd! Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Etter gjenåpningen av landet i september fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. Nye smittevernregler fra 9. desember: Hold avstand til andre enn egne barn. Bruk munnbind der avstand ikke kan overholdes.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian og Bente

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

23. feb - 24. feb 2022

Klokkeslett

10:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Bjørgan alpin

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 250 per familier

Start: 7. januar
9:44
Slutt: 28. januar
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding