Steinkjergruppa inviterer til alpintur i Bjørgan, Grong 13. - 14.mars

Steinkjergruppa inviterer til slalåmtur med overnatting!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 13.mars Vi kjører rett til Bjørgan i Grong. Vi starter å kjøre fra Straumen kl 9, og er da i Bjørgan ca 10:30. De som ønsker kan vi møte på vegen for samkjøring, da i hver vår bil. På parkeringa i Bjørgan tar vi en hilserunde og deler ut heiskorta. 

Vi tar lunsj i restauranten i bakken kl 13. Da blir det hamburger og valgfri drikke. Kaffe og kakao også om dere vil. Vi holder på til bakken stenger kl 16, og drar så til Grong hotell. Det er ca 10 min å kjøre fra Bjørgan. Hver familie får egne rom. Etter å ha sjekka inn drar vi på restauranten Grong Terrasse for middag. På kvelden får hver familie en lørdagsgodtpose!

Søndag

Vi møtes til frokost ca 8:30 

Sjekker ut og kjører til Bjørgan kl 10

Lunsj i bakken kl 13. Pizza og valgfri drikke. Kaffe og kakao i tilegg om dere vil.

Bakken stenger kl 16, så da samles vi ved parkeringen for hjemreise. 

Ta med: matpakke og drikkeflaske til lørdag og søndag, da det er ei stund å vente mellom måltidene. Og kanskje ønsker noen kveldsmat også. Ta også med alt dere trenger til overnatting. Klær etter vær. Alpinutstyr. Slikt kan lånes hos BUA i kommunene. 

Til info: Vi kan være maks 10 personer pga dagens smittevernregler. 

Lederen for turen har kun stått slalåm 2 ganger, så her er det ingen krav om ferdighet for å være med. Leder blir bare glad om noen vil krabbe nedover bakkene sammen med henne. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 slalåm. Alt er inkludert av heiskort, mat, hotell. Vi bruker ikke egne penger når vi er på tur med Enestående familier. Alt betales på forhånd!

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 5.mars

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

13. mars - 14. mars 2021

Klokkeslett

10:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Grong skisenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200 per familie

Start: 18. februar
8:29
Slutt: 5. mars
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding