Steinkjergruppa inviterer til 3 dagers sommerferie til Lillehammer med forskjellige aktiviteter fra 29. juli - 1.august

Steinkjergruppa inviterer til sommerferietur til Hafjell. 

Her blir det mulighet til å velge mellom spennende og hyggelige aktiviteter

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 29.juli kjører vi nedover til Hafjell. Vi planlegger et møtested på morgenen for de som ønsker å samkjøre nedover. Vi skal overnatte på 2 store hytter i Hafjell, i gangavstand til gondolbanen. Informasjon om hyttene finner dere her: Nordlia nr. 11 | Hafjell Resort Hver familier får eget rom. Vi blir 10 personer i hver hytte. 

Fredag 30. juli får dere mulighet til å velge mellom å delta på downhillsykling i Hafjell eller inngang til Hunderfossen og Barnas gård. 

Dowhillsykling har 10 års aldersgrense, eller 8 år om den voksne følger i løypa. De som ønsker å bli med på dette må oppgi høyde og vekt slik at riktig sykkel blir plukket ut til å passe hver enkelt. Det er mange løyper å velge i, og man kan bremse godt, så det er greit for nybegynnere å bli med. Vi får også utdelt beskyttelsesutstyr og hjelm.

Her er et par ting som kan være greit å ta med:

• Et par gode sko (helst flate såler)

• Et par tynne hansker

• Solbriller eller skibriller

• Klær etter været

For de som vil til Hunderfossen må vi vite hvor høye dere er. 

For begge dagene blir det inkludert ett måltid (middag) med drikke til. I tilegg er det lurt å ta med en matpakke og drikkeflaske. 

Lørdag 31.juli

Denne dagen drar vi samlet til Jorekstad badeland. Her er også et måltid inkludert. Informasjon om badet kan dere se her: Jorekstad Fritidsbad Lillehammer

Søndag 1. august Det blir her 2 valg. De som ønsker kan bli med på brupendling. Dette ligner på strikkhopp. Forskjellen fra strikkhopp er at dette er elastisk tau, slik at tauet går i pendelbevegelse under brua, og ikke spretter opp og ned.  For de andre blir det mulig å få kort til gondolbanen slik at man kan ta en tur på toppen, kanskje å gå en tur, før man starter turen hjemover.

Mer informasjon kommer etter hvert til deltagerne på turen. Deltagerpris inkluderer alle aktiviteter og middager. 

Merk at det er litt kort frist, og i god tid før selve aktiviteten. 

HUSK ved påmelding å si hvilken type aktivitet dere ønsker å bli med på, høyde (vekt) og eventuelle matallergier!

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 200 per person eller 500 per familie Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 Hafjell

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian, Bente og Janne Emma

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

29. juli - 1. aug 2021

Klokkeslett

10:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Nordlia 11, Øyer

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200 per pers eller 500 per familie

Start: 11. mai
16:45
Slutt: 1. juni
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding