Steinkjergruppa inviterer: Nyttårstur til Savalen

Steinkjergruppa inviterer til 3 dagers tur til Savalen 2. - 5.januar. Dette blir en flott jul og nyttårs - tur med julebord, nissekonkuranser og forskjellige aktiviteter. 

Torsdag 2. januar morgen kjører vi til Savalen. Her sjekker vi inn på hytter. Vi har holdt av 4 hytter, hvor det er 2 - 3 soverom per hytte. Alle deler hytte med noen, men hver familie får sitt eget soverom. Hyttene har wc, bad, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap bl.a. Vi spiser frokost på hotellet, og julebord på hotellet den ene dagen. Andre måltider lager vi selv på hyttene. Enestående familier sørger for å handle inn til middagene, og vi lager maten sammen. Brødmat og drikke til lunsj og kveldsmat må deltagerne ta med selv. Søndag rydder vi ut av hyttene før utsjekk kl 11, og kjører hjemover.

De som ikke har bil kan ta tog eller sitte på hos noen av de andre som har ledig plass. Det tar ca 3,5 time å kjøre fra Verdal til Savalen høyfjellshotell. (29 mil). Jeg anbefaler de som sitter på hos andre å betale 100kr per person til føreren de sitter på med. Siden det blir en del reisekostnader minner jeg om at det er lov til å betale mindre egenandel en det som vi foreslår.

De dagene vi skal være der arrangeres Julenissens vinterleker. Dette er noe Julenisselauget Norge arrangerer, og de samler 60 - 80 julenisser fra hele verden i konkurranser som postsekkekasting, hinderløp, hurtigpakking av gaver, sparkcross m.m.

Det er fine skiløyper i området, så vi tar med ski. Vi skal også i bassenget. 

Mer informasjon om aktiviteter og annet kommer etter hvert. 

Ta med: ski, sengeklær, håndkle, brødmat til lunsj og kveldsmat for hver dag. Klær for å være ute, badebukse, såpe, shampo

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: kommer etter hvert- Innsjekk på hyttene er kl 16

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltagerpris: 200 per person.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles klokt og rettferdig innen 1.desember. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Siden det blir en stor gruppe på overnattingstur har jeg fått med meg en leder fra Trondheim.  Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vennlig hilsen frivillige ledere Lillian og Christian

IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

2. jan - 5. jan 2020

Klokkeslett

11:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian Bigset

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Savalen høyfjellshotell

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200 per person

Start: 14. oktober
15:46
Slutt: 30. november
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding