Steinkjergruppa inviterer: Grilling på stranda, med mulighet for overnatting

Enestående familier i Steinkjer og omegn inviterer til grilling, bading, lek og mulighet for overnatting på Sundsand Beach Inderøy fredag 12. juli.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 12. juli møtes vi fra kl 16 på Sundsand.  Vi som skal overnatte setter da opp teltene våre. Etterpå, da ca kl 17 begynner vi å ordne bålet til middagen. Vi er så heldige å ha fått tillatelse fra Inderøy kommune til å telte på Sundsand denne dagen! Enestående familier har med grillmat og drikke til alle. Og til de som skal overnatte spanderer vi også kveldsmat og frokost.  Vi bader og leker oss. Det er en barnevennlig fin strand, en stor gressplen som kan brukes til mange forskjellige typer lek, og det er strandvolleyballbane tilgjengelig. Vi arrangerer noe felles lek, men det blir også mye tid til frilek. De som ønsker kan bli med å nattbade kl 24.00, og morgenbade før frokosten. Det er en kalddusj på stranda til å skylle av seg etter bad.

De som ikke har telt, og de som har ett ekstra telt for utlån, må ta kontakt så prøver vi å ordne det slik at alle som ønsker kan overnatte. 

Det gjør ikke noe om dere ikke rekker å komme til kl 17. Alle får uansett grillet seg mat når de kommer. 

Ta med: Drikkeflasker og badetøy + håndkle. For de som skal overnatte må de huske telt, soveposer, liggeunderlag, klesbytte, toalettsaker. Ta gjerne med eget bestikk, fat og kopp, da vi prøver å være miljøvennlige. Men leder har med engangsservise og bestikk til de som ønsker. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 16 på Sundsand parkeringsplass. 

Når alle har kommet hilser vi på hverandre!

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Dette er en gratis aktivitet!

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. MERK! Gi beskjed om du kun skal være med på grillingen fredag eller om du ønsker å bli med på overnattingen slik at leder får kjøpt nok mat til alle måltider! Si også i fra om det er spesielle hensyn vi skal ta i forhold til mat.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian

IOGTs Enestående familier Steinkjer og omegn

Informasjon

Dato

12. juli - 13. juli 2019

Klokkeslett

16:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian Bigset

Telefonnummer: 93676840

E- post: Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Sundsand inderøy

Pris: gratis

Start: 8. juli
12:58
Slutt: 12. juli
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding