Steinkjergruppa inviterer dere med til en naturlekeplass i skogen

Dette er av en annen skog, da jeg ikke fant bilde av stedet vi skal til

Steinkjergruppa inviterer dere til å bli med til en naturlekeplass i Figgadalen, Steinkjer, torsdag 23.mai kl 17:00. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes på parkeringen ved gml NRK,og går sammen opp til lekeplassen. Lederen vil stå med en rød ballong på parkeringen, og slik være lett gjenkjennelig for nye deltagere. Det er en gåtur på ca 5 min.

Her skal vi leke oss og nyte et fellesmåltid sammen. Enestående familier har med mat og drikke til alle, men det kan være greit å ha med en ekstra vannflaske selv.  Ta ellers med sitteunderlag og klær etter vær.

Vi holder på til ca kl 19 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Dette er en gratis aktivitet.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian Bigset

IOGTs Enestående familier Steinkjer og omegn

Informasjon

Dato

23. mai 2019

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian Bigset

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Løshalla 15

Pris: 0

Start: 7. mai
20:46
Slutt: 23. mai
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding