Enestående familier Steinkjer inviterer til PÅSKENØTTER på Skjærtorsdag

Premien

Steinkjergruppa inviterer til PÅSKEKONKURRANSE på Skjærtorsdag kl 13:00 over Skype.

Dette er ikke en kunnskapskonkurranse, men en ren gjettekonkurranse! Premien er et STORT påskeegg fylt med masse godterier! 

Denne aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Skjærtorsdag kl 12.30 tar vi en testrunde for å se at vi får opp alle på Steinkjer Enestående familiers gruppe på Skype. Link til gruppen sendes på mail til deltagerne på forhånd. kl 13 starter konkurransen.

Vi lærte av forrige Skypeaktivitet at det er viktig at bare 1 snakker om gangen. Slik at når vi starter med hilserunden så må alle de andre være stille hjemme i sine stuer for at vi skal høre de som snakker. Det samme gjelder når lederen av aktiviteten snakker. Det går an å skrive spørsmål og kommentarer samtidig som vi prater. Konkurranseregler tar vi ved oppstart. Dette blir en morsom og uhøytidelig konkurranse, og vi håper å se mange av dere! 

Premien er et stort påskeegg som aktivitetsansvarlig kjører ut til vinneren i påska. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Dette er en gratis aktivitet!.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen onsdag 8.april kl 11

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian

frivillig leder i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

9. april 2020

Klokkeslett

13:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 4. april
10:08
Slutt: 8. april
10:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding