TIME/ROGALANDSGRUPPEN INVITERER TIL BARNAS JULEREVY - JAKTEN PÅ JULESEKKEN LØRDAG 9.12.17 KL 13.00

TIME/ROGALANDS GRUPPEN INVITERER TIL BARNAS JULEREVY - JAKTEN PÅ JULESEKKEN

LØRDAG 9.12.17 KL 13.00

NB!! I ÅR TILBYR VI TO JULEFORESTILLINGEN, BARNAS JULEREVY OG REISEN TIL JULESTJERNEN..DU MÅ VELGE..

Påmelding for dette arrangementet starter i dag kl 18.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 9.desember skal vi få oss litt julestemning da vi skal se barnas julerevy - jakten på julesekken på Sola kulturhus.

Før vi finner våre plasser inne i salen skal vi nyte herlig julegrøt. Samlet går vi inn i salen, vi er klar.. nå er det bare å glede seg..

Vi er i år så heldige at vi kan tilby to juleforestillinger, Barnas julerevy - jakten på julesekken og Reisen til Julestjernen. Begge forestillingene har begrensede plasser, derfor må du velge for din familie.

Barnas julerevy, jakten på julesekken har anbefalt aldersgrense 4 år.

På dette arrangementet prioriteres våre nyeste familier, samt de som IKKE  deltok på familiedag med sjøspeideren eller familie dag i kongeparken våren 2017. Etter dette gjelder våre vanlige regler at vi fyller plassene ved at vi kontakter de aktuelle på ønskelisten pr mail/ telefon, SÅ IKKE NØL Å MELD DEG Å DINE PÅ.

Oppmøteplass: kl 13.00 i vestibylen på Sola kulturhus - se etter oss i våre flotte gule vester.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Linda og Ann Elisabeth

IOGTs Enestående familier Time/Rogaland

Informasjon

Dato

9. des 2017

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda/Ann Elisabeth

45037760/93034165

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr pers

Start: 5. november
18:00
Slutt: 1. desember
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding