Time/Rogaland: Vi inviterer til knasende kjekk hallovenn feiring lørdag 28.10 kl 17.00-20.00

Time/Rogalands gruppen har gleden av  å invitere til knasende kjekt Hallo venn party, lørdag 28.10.17 kl 17.00 - ca 20.00.

Det knasende partyet passer for familier med barn fra skolealder og oppover. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 28. oktober kl 17.00 braker det løs, vi inviterer til knasende kjekt Hallo venn party.. Vi får servert dampende varm pizza og leskende drikke, før det blir drøssevis med godteri, masse god underholdning som blir kjekk for både små og store. Det blir limbo konkuranse med kjekke premier. Det blir Kaffe og noe knasende til de som føler seg voksne.

Ta gjerne med: Alt det gode humøret du har på lager. Kle deg gjerne ut, men vi ønsker ikke skumle masker og kostymer. Har du ikke noe kostyme ønsker vi at du tar på deg akkurat det du selv ønsker, du er like velkommen uansett.

Oppmøteplass: Kl 17.00 på IOGT huset i Sandnes.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Dette arrangementet har plass til alle som ønsker å melde seg på. Skulle dere alikevell bli forhindret til å møte, setter vi pris på at dere gir oss beskjed om dette så fort som mulig

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Ann Elisabeth

IOGTs Enestående familier Time/Rogaland

Informasjon

Dato

28. okt 2017

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ann Elisabeth

Telefonnummer  93034165

E- post time@enestaaendefamilier.no

Sted

Iogt sandnes Storgata 64, 4307 Sandnes

Pris: 20,- pr pers

Start: 12. oktober
19:16
Slutt: 26. oktober
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding