Time/Rogaland inviterer til bowling for de over 10 år lørdag 11.november kl18.45 -21.00.

Time/Rogalands gruppen inviterer til kjekk bowling kveld på Stadion bowling på Bryne

LØRDAG 11.NOVEMBER KL 18.45-CA 21.00

Aktiviteten er for familier med barn fra 10 år og oppover, mindre søsken fra 8 år kan også delta.

Påmeldingen åpner søndag 29.0ktober kl 18.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 11.novemeber kl 18.45 møtes vi på Stadion bowling på Bryne for en spennende runde med bowling for barn/ungdom og voksne. Det første vi må gjøre er å finne rett størrelse på sko, og en kule vi klarer å kaste langt å hardt. Så deler vi oss på flere baner.. Hvem vinner??? Etter 1 time med spennende bowling skal vi ha et felles måltid der vi skal nyte en herlig hamburger med sprø pommes frites og drikke til, mens vi blir enda bedre kjent med de som ikke bowlet på samme bane som oss.

VIKTIG: Vi må ha beskjed i meldingsfeltet om noen i din familie har allergi eller ikke ønsker å bowle.

Vi har på dette arrangementet begrensede plasser, så her vil familier med barn over 10 år bli prioritert. Du vil innen den 9.november kl 23.00 få beskjed om din familie har fått plass. Skulle du bli forhindret til å komme setter vi stor pris på beskjed fra deg raskest mulig så vi kan tilby plassen til en annen familie.

 

Oppmøteplass: Kl 18.45 på Stadion bowling på Bryne. Se etter oss i våre flotte vester.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Rigmor og Ann Elisabeth

IOGTs Enestående familier Time/Rogaland

Informasjon

Dato

11. nov 2017

Klokkeslett

18:45 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rigmor og Ann Elisabeth

90659906/93034165

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Tralfavegen 1 4340 Bryne

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,-

Start: 29. oktober
18:00
Slutt: 9. november
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding