Sørlandsgruppen inviterer til helgetur på Sjøstrand

Sørlandsgruppen har den glede å invitere familier til helgetur på nydelige Sjøstrand

Obs frist for påmelding allerede i kveld torsdag

Vi tenker at denne turen passer best for familier med barn fra 7 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Helga 26-28. august ønsker Sørlandsgruppa velkommen til koselige dager på 'Sjøstrand' - ungdomsorganisasjonen Juvente sitt landsted på Møvig utenfor Kristiansand.

'Sjøstrand' er ei perle og ligger særdeles vakkert til i strandkanten. Landstedet er på 13 mål og består av en hovedhytte, tre småhytter, uthus med sanitæranlegg, bryggeanlegg, svaberg, badestrand og ballslette. Hovedhytta er som et hus og har to store soverom/sovesaler med køyesenger oppe. Kjøkken og stue i første etasje er naturlige arealer for oss å samles på til hygge og felles måltider. Småhyttene har to små soverom med køyesenger + dyner og puter. Oppholdsrom med sofa, kjøkkenkrok og kjøleskap. 

Foresatte har som vanlig alt ansvar for egne barn på tur med oss.

Vær vennlig å skriv i kommentarfeltet om dere har noen matallergier.

Helga er helt alkohol- og skjermfri :)

Vi skal kose oss nesten glugg ihjel. Her er planen for helga:

Fredag: 

 • Reise i privatbiler til Sjøstrand utenfor Kristiansand.
 • Innlosjering på rom (lederne har på forhånd satt opp en romplan etter å ha sett på hva som vil være mest hensiktsmessig. Familier med de yngste barna plasseres av sikkerhetsgrunner alltid i hovedhytta og må derfor være innstilt på å dele soverom/sovesal.)
 • Sein middag som lages i fellesskap. Kanskje rett og slett en pølsefest? Enestående familier står for innkjøp til dette.
 • Sosialt samvær med prat, kortspill o.l. til leggetid.

Lørdag:

 • Frokost ordner familiene.
 • Lek på strand og brygge
 • Middag som lages i fellesskap.. Kanskje taco? Enestående familier står for innkjøp.
 • Lørdagsgodterier og hygge. Enestående familier står for innkjøp.
 • Enkel kveldsmat ordnes til egne barn.

Søndag:

 • Familiende ordner selv frokost. 
 • Etterhvert vasker vi oss ut av rommene vi har benyttet. Alle store og små forventes å bidra til dette også :)
 • Hjemreise ca kl 13.

Du tar med: Klær etter vær. Laken og soveposer/sengetøy. Vannflasker.  Egen mat og drikke til frokost, lunsj og kveldsmat gjennom helga (Enestående familier ordner det som trengs til middager, lørdagsgodterier, saft og kaffe). 

Og ellers godt humør! :)

 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling i parken. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte:  Vi har avgjort at alle møter ved Sjøstrand kl 18 på fredag. Vi henger opp beachflagg slik at dere ser tydelig at dere er kommet riktig. (ta kontakt dersom det skulle være vanskelig å komme fra Kristiansand til Sjøstrand, så finner vi kanskje en løsning)

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person som betales ved oppmøte via vipps(vi kan ordne nødløsning for dem som ikke har vipps). Prisen inkluderer overnattinger, middager, lørdagsgodteri, saft, kaffe. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

De ca 20 plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig i kveld

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina

IOGTs Enestående familier Sørlandet

Informasjon

Dato

26. aug - 28. aug 2022

Klokkeslett

18:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

tlf 95172112

E- post setesdal@enestaaendefamilier.no

Sted

Sumatraveien 6, Kristiansand

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 25. august
18:00
Slutt: 25. august
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding