Sør-Rogalandsgruppen inviterer til vinterferiebuffet i Westernbyen

Sør-Rogalandsgruppen inviterer til vinterferiebuffet i Westernbyen.

Denne aktiviteten passer for barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjon nedenfor her før du melder dere på aktiviteten.

Torsdag 27. februar møtes vi oppe på tunet i Westernbyen på Ålgård kl. 15:45. Her skal vi nyte ett deilig måltid sammen av den store middagsbuffeten og tilhørende dessert.
Etter maten blir det mulig for barna å titte litt rundt i byen, kanskje kommer det en ekte cowboy?!

NB: Det blir ikke vasking av gull i gruva p.g.a årstiden, da det blir for kaldt.

 Vennligst gi beskjed i kommentarfeltet om dere har noen allergier vi må ta hensyn til.

 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møtes presist kl 15:45 oppe på tunet i Westernbyen. Lederne er lette å få øye på med rød ballong og røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 20,- pr. person betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Westernbyen vinterferie. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler refunderes ikke.

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn.

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig mandag 17. februar.

Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes

 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

 

Vennlig hilsen frivillige ledere Linda og Vibeke

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

27. feb 2020

Klokkeslett

15:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke og Linda

tlf: 920 63 051  /  450 37 760

Sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Ålgårdslåtten 12, 4330 Ålgård

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20,- pr. person

Start: 12. februar
23:10
Slutt: 16. februar
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding