Sør-Rogalandsgruppen inviterer til telttur til Grøningen på Kvitsøy!

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til telttur på Grøningen på Kvitsøy St.Hans helgen 21. - 23. juni.  

Vi skal bade, kose oss på stranden og kanskje lage sandslott?  Vi skal ha bål i bålpanne, grille, leke, fiske krabbe, sove I telt og mye, mye mer.

Dette blir gøy! 

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til telttur på Grøningen på Kvitsøy 21. - 23. juni.  

Vi setter opp teltene på Grøningen på Kvitsøy som er en stor grønn slette. Det er ca 5 km fra fergeleiet på Kvitsøy til Grøningen. Her er det en vannkran og toalett, men ikke strøm. 

Her blir det bading, grilling, lek med nye venner, og ikke minst soving i telt. Det blir spennende!

Aktiviteten passer for alle som vil gi barna sine et slikt herlig sommerminne.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bading, krabbefiske, grilling, bygging av sandslott og brødsmuler i soveposen. Dette er norske sommerminner som vi gjerne vil tilby våre familier.

Kom og bli med på telttur til Grøningen på Kvitsøy 21. - 23. juni.

For barn er det eksotisk og spennende å overnatte i telt.

Vi starter fredagen med rigging av teltplass. Dette gjør vi først, så er alt klart for to netter i telt.

Vi ordner varm grill til felles hygge fredag kveld. Turen blir gjennomført uansett vær. Vi håper på fint!

På fredagen tenner vi grillen ca. kl.18.00 og denne kvelden byr Enestående familier på grillmat (Gi beskjed om evt. allergier). Lørdagen blir det servert take away middag, fra Kvitsøys egen Take away leverandør :) Enestående familier spanderer også denne middagen.  Familiene holder sin egen tørrmat til frokost, lunch og kvelds. Husk drikke for hele helgen.

Programmet ellers vil selvfølgelig bestå av bading, lek i sanden, «tøysing» i telt og soveposer, krabbefiske, felles-leker, tur opp til Fyret, og mye annet gøy.

Vi presiserer at familiene til enhver tid på dette arrangementet, har ansvar for sitt eller sine barn. Vi må passe godt på, og ha gode felles regler, for dette er nær sjøen med drukningsfare. Det er greit å ha med redningsvest, om dere har en slik.

Det blir et enkelt program, med felles måltider, felles leker, felles leggetider m.m. Dette aksepterer familiene når de tar imot plass på denne turen. Vi forventer at de som er med på denne turen, er med hele helgen.

Du må selv komme deg til Grøningen på Kvitsøy, og ordne deg telt og annet nødvendig utstyr til turen. Sjekk med venner, familie eller frivillighetssentralen/frilageret hvis du trenger å låne eller leie utstyr.

På lørdagskvelden popper vi popcorn til alle på bålpannen!

Ta med: Telt, liggeunderlag, sovepose, lommelykt/hodelykt, klær etter været, godt med drikke og tørrmat for helgen. Ta gjerne med campingstol og bord, og ellers det som du ønsker å ha med på campingtur! Ta gjerne med spade, spann, badminton, kubb, frisbee eller andre strandleker om du har.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Fergekaien på Kvitsøy 21. juni kl 17.00

Foreslått deltakerpris: Gratis, men dere må selv betale fergen fra Mekjarvik til Kvitsøy. Bil inkl. fører kr. 179,- Voksen kr. 60,- Barn kr. 30,-

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla og Heidi

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

21. juni - 23. juni 2019

Klokkeslett

17:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Heidi og Camilla

970 97 671 / 924 80 153

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Ystebøhavn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 6. juni
19:50
Slutt: 14. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding