Sør-Rogalandsgruppen inviterer til Maleficent 2 på kino og mexikansk mat, lørdag 19. oktober

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til  Stavanger kino med filmen Maleficent 2 og på Los Tacos til mexikansk mat.  

Aktiviteten passer for familier med barn fra 9 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.  

Våre arrangementer er populære, så vennligst kun meld dere på om dere regner med å komme. 

Lørdag 19. oktober møtes vi kl 15:45 på utsiden av Los Tacos restaurant på Skagen i Stavanger. Her skal vi spise deilig meksikansk mat sammen, før vi går samlet opp til kinoen og ser Maleficent 2.

Filmen Maleficent: Mistress of Evel, har 9 års aldergrense og varer i ca. 2 timer. 

En må delta på begge aktivitetene for å være med. 

I billetten får alle med popkorn/baconcrisp og en drikke. Vi i Enestående familier oppfordrer alle til å ikke benytte kioskene i kinoen utover dette. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes presist kl. 15:45 utenfor Los Tacos. Lederne holder en rød ballong og er lette å få øye på. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 30,- pr. person betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Maleficent. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes. 

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig torsdag 17. oktober. 

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :) 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :) 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vennlig hilsen frivillige ledere Sif og Vibeke 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

19. okt 2019

Klokkeslett

15:45 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Sif og Vibeke 

tlf: 934 92 608 / 920 63 051  

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Skagen 8

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 15. oktober
18:00
Slutt: 17. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding