Sør-Rogalandsgruppen inviterer til Julebyen med besøk på Egersund Fayancemuseum 07.12.19

Sør-Rogalandsgruppen inviterer til Julebyen med besøk på Egersund Fayancemuseum 

Denne aktiviteten er for alle. 

Vennligst les all informasjon nedenfor her før  du melder deg på aktiviteten. 

Lørdag 7. desember møtes vi på Brit's Cafe, Amfi Eikunda kl. 11.30.  Her hilser vi på hverandre og koser oss med grøt og saft. 

  

Etter maten rusler vi rundt i julebyen, ser på Rogalands største juletre, og kommer i julestemning. Vi samler idéer til hjemmelagede julegaver, hører på julemusikk, og ser på juleforestillinger i Globen.  

Familiene bruker tiden slik de vil fram til vi møtes på Fayancemuséet kl. 14, for rebusløp og dekorering av julekopp.

Arrangementet avsluttes ca. kl. 15, men julebyen har åpent til kl. 18.   

Ta gjerne med matpakke og drikke da det kan bli en lang dag. 

Det blir to turer til Julebyen. Lørdag 7.12 og lørdag 14.12. Husk å velge den ene datoen som passer best :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling begrenses. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. 

Oppmøte: Vi møtes presist kl. 11:30 på Brit's cafe som ligger i 1. etg på Amfi Eikunda. Se etter plakat og røde ballonger. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Arrangementet er gratis, men alle må ordne med transport selv. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig torsdag 28. november. 

Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :) 

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vennlig hilsen frivillige ledere Rigmor og Vibeke 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

7. des 2019

Klokkeslett

11:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke og Rigmor 

tlf: 920 63 051  /  906 59 906 etter kl. 17 

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Amfi Eikunda

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 30. oktober
21:40
Slutt: 28. november
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding