Sør-Rogalandsgruppen drar til Leo's lekeland lørdag 19. oktober

Sør-Rogaland gruppen inviterer til kjekk dag på Leo`s lekeland. 

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre, men barn under 10 år vil bli prioritert denne gangen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder deg på aktiviteten.

Lørdag 19. oktober møtes vi på utsiden av Leo's lekeland på Forus kl. 10:50 Her skal barna få boltre seg fritt mens vi vokse kan slappe av med drøs og kaffe. Det er selvfølgelig også lov for de voksne å leke litt ;-)

Når vi kommer inn samles vi på anvist plass, slik at barna vet hvor de kan finne oss voksne, før moroa begynner for fullt. Etter et par timer lek samles vi ved bordet og får servert pizza og saft. Etter maten er aktiviteten i vår regi ferdig, men dere er selvfølgelig velkomne til å fortsette leken her etterpå.                                                                 
Vennligst gi beskjed i kommentarfeltet om dere har noen allergier vi må ta hensyn til.

Ta med: Drikkeflaske kan være lurt, da barna fort blir varme og tørste.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes presist kl 10:50 utenfor Leo's lekeland. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og går samlet inn når klokken er 11:00.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Leo's partall. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes.

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn.

Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig tirsdag 15. oktober.

Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes det oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla og Heidi

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

19. okt 2019

Klokkeslett

10:50 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla og Heidi

tlf: 414 19 848 / 970 97 671 

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Forusparken 24

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 11. oktober
0:08
Slutt: 15. oktober
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding