Sør-Rogalandsgruppa: Vi inviterer til telttur på Frafjord camping 02.-04. august 2019

Sør-Rogalandgruppa drar på telttur til Frafjord camping med aktiviteter som SUP (stand up paddling board) og kajakk.

Her blir det lek og moro for store og små.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 02. august møtes vi på Frafjord camping mellom kl. 18-18:30, og får anvist teltplasser.

Når vi kommer inn samles vi på anvist plass og får oss litt pølser og drikke før moroa begynner for fullt. Vennlig gi beskjed i kommentarfeltet om dere har noen allergier vi må ta hensyn til.

Maten blir servert kl 19.30 på fredagen, da må alle være på plass.

 

Lørdag: SUP, kajakk, aktiviteter

Søndag: Pakking og bading om været tillater. På hjemreisen er det mulig å stoppe for å ta en tur opp til Månafossen for de som ønsker det. Her må en koste parkeringen selv på 40,-.

Ta med:

  • telt, sovepose, liggeunderlag, noe å sitte på, lommelykt
  • brødmat for hele helgen, drikkeflaske, kopper, tallerkener, bestikk og lignende
  • badetøy og håndkle, klær etter været og gode tursko
  • redningsvest/flytevest, våtdraktssko for de som har
  • kjekke aktiviteter/leker om du har noe hjemme.
  • fiskestang m/utstyr.
  • solkrem og myggspray.
  • strømkabel (om du har)

 

Husk at det ikke finnes kjøleskap på campingen og maten må tåle å ligge i romtemperatur ellers må du ha med kjølebag selv.
 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møtes mellom kl. 18.-18:30 på Frafjord camping. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr pers. Betales kontant til leder ved fremmøte i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 21 Juli.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Vibeke, Linda og Camilla

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

2. aug - 4. aug 2019

Klokkeslett

18:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda, Vibeke og Camilla.C.J

tlf:450 37 760 / 920 63 051 og 414 19 848

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Frafjord camping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 7. juli
19:55
Slutt: 21. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding